DOORTASTENDE MANIER VAN ADVISEREN

Locht Vastgoed: uw allround partner op het gebied van vastgoed.

Uw vastgoed vraagstuk is bij ons in vertrouwde handen. Van aankoop, advies, beheer tot verkoop: Locht Vastgoed neemt u graag aan de hand in de wereld van het vastgoed.

Philippe Locht van Locht Vastgoed: “Door mijn detailhandel achtergrond kan ik commercieel onroerend goed zowel uit het perspectief van de winkelier als deze van het vastgoed benaderen. Dit brengt mij in een unieke positie waardoor ik vastgoedpartijen op een doortastende manier kan adviseren over het in de markt zetten van hun aanbod. Of het nu over één object of over een volledig complex gaat, ik verleen u graag advies zowel in de verhuur als de verkoop.
Door mijn opgebouwde netwerk onder retailers en hun makelaars kan ik vraag en aanbod op efficiënte wijze op elkaar afstemmen. Hierdoor ontstaat er vaak een match nog voor het betreffende object op de markt komt. Ook in de keuze en aansturing van een makelaar speel ik graag een rol. Een continue sturing en opvolging is vaak noodzakelijk om het verhuur en/of verkooptraject binnen een vooraf gestelde termijn succesvol te kunnen afronden.
U heeft een beleggingsportefeuille in commercieel onroerend goed of wilt deze graag uitbouwen. Rekening houdende met het door u gewenste risicoprofiel geef ik graag advies over een lange termijn beleggingsstrategie.

Informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak.