PHILIPPE LOCHT

Samen met zijn echtgenote en vier kinderen woont Philippe in het pittoreske Heppeneert. Vlak aan de Maas, de ideale uitvalsbasis voor de beide Limburgen.

Na de middelbare school te hebben genoten bij de Kruisheren te Maaseik vervolgde Philippe Locht zijn studie bij de KU Leuven/ departement Antwerpen. Hij studeerde daar in 2001 af als Master in de handelswetenschappen (Master of science).
Philippe Locht startte zijn carrière enerzijds in het familiale optiekbedrijf. Hierdoor kwam hij snel in contact met het commercieel vastgoed.
Het familiale optiekbedrijf bevatte een groothandel, 14 winkels en een afdeling veiligheidsbrillen. In de functie van directeur verkocht hij de Nederlandse tak in 2006. In 2017 heeft Philippe zijn laatste optiekzaak in Antwerpen overgegeven.

In 2015 verkocht Philippe Locht zijn portefeuille commercieel vastgoed en heroriënteerde hij zich op de vastgoedmarkt.
Vastgoed in brede zin is zijn grote passie. Naast het uitbouwen van de familiale commerciële vastgoedportefeuille zijn in de loop van de jaren samenwerkingen aangegaan met compagnons. Philippe Locht verleent zijn diensten op het gebied van Vastgoed advies – ontwikkeling – beheer aan diverse partijen.

In zijn carrière bouwde Philippe een breed netwerk uit bij Gemeenten, beleggers, banken, architecten, aannemers, makelaars, winkeliers en collega’s. Met velen van hen werkt hij regelmatig samen.

In 2017 presenteren wij met trots Locht Vastgoed. Een partij die u compleet ontzorgt inzake alle facetten op de vastgoed markt. Graag helpen wij u verder. Voor het maken van een afspraak en een vrijblijvend adviesgesprek, neemt u gerust contact met ons op. 

Referenties / Opdrachtgevers:

  • Ontwikkeling van diverse winkel-en woonprojecten. Zowel individuele panden als complexen. Referentie van een woon-winkelcomplex is de Residentie HepperStaete, 14 luxe appartementen en 12 winkels.
  • Administratief – commercieel – technisch beheer van panden of winkelcentra. Referentie: Winkelcentrum Kloosterbempden te Maaseik i.s.m. Ruijters Vastgoed.
  • Ombouw van 5000m2 kantoorruimte naar 59 appartementen in opdracht van Coever Vastgoed, Ursula complex te Roermond
  • Assetmanager Coever Vastgoed.
  • Samenwerkingsverband projectontwikkeling VEZA Vastgoed.
  • Lid LVS.

Maatschappelijk: